Tänd ett ljus i höstmörkret

Ljusförsäljning i Laholm, kunde inte detta var någonting för er? Jag tänkte väl detta! Jag har nu haft igång den här bloggen i över ett år och verkligen fått chansen att lära känna mina läsare, i alla fall den trogna och lojala kretsen av läsare som dag ut och dito in läser i stort sett alla mina inlägg. Jag har hittat ett helt underbart företag som heter Ljusstöpet i Laholm.  

 

Nu är det den tiden på året då folk vill börja göra det mysigt inomhus och inget mys utan ljus. Det är höst nu och regnet smattrar mot rutorna. Ute blåser det från havet och det är väldigt ruggigt och ogästvänligt ute men det är det helt motsatta förhållandet inne när man kliver över tröskeln till min lilla enkla boning, en tvårummare med kök i Laholm. Här är det inrett med ljus och ljusdekor, till och med i badrummet står det tre ljus, två på badkarskanten och ett på handfatet. Nu är det snart dags för folk att börja pynta inför julen och är det någon butik man absolut inte får missa då så är det Ljusstöpet i Laholm. Jag är så lyckligt lottad att jag får ha denna härliga butik i närheten av där jag bor. Nu skulle jag vilja rekommendera er som även bor en bit bort att ta bilen för denna ljusförsäljning i Laholm vill ni väl inte missa? Det är stor skillnad på de ljus man kan köpa på Ljusstöpet i Laholm om man jämför med det som säljs i andra butiker. Ta med dig en vän, dina barn eller någon annan och se om ni inte hittar något som faller er i smaken. Denna ljusförsäljning i Laholm är verkligen uppskattad av såväl gammal som ung, man eller kvinna eller vem som helst som vill köpa vackra och handgjorda ljus.